Obyvatelia metropoly Šariša privítajú nový rok 2013 v centre mesta

29.12.2012 Prešov

Prešov 29. decembra (TASR) – Obyvatelia i návštevníci mesta Prešov budú aj tentoraz vítať nový rok v centre mesta. Na pódiu v pešej zóne na nich čaká hudobný program i ohňostroj. Celkové náklady na oslavy sa odhadujú približne na 8000 eur.

"Súčasťou tohtoročných osláv bude vystúpenie piatich hudobných skupín a interpretov, predovšetkým z prešovského regiónu. Program sa začne o 21.30 h a skončí sa diskotékou," informovala hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová.

Prešovčanov budú na námestí zabávať speváčka Michaella, skupina Call me Steve, KERE & NYTOMAS & DJ Saidorsen. Necelú hodinu pred polnocou ľudí pobaví skupina Žobráci a po polnoci Zašo. Nový rok budú v metropole Šariša vítať niekoľkominútovým ohňostrojom a po ňom sa Prešovčanom prihorí primátor Pavel Hagyari.

V súvislosti so silvestrovskými a novoročnými oslavami budú v meste platiť určité dopravné obmedzenia. V čase od 21.15 h až do 1.00 h ráno bude pre dopravu úplne uzavretá Hlavná ulica od križovatky s Jarkovou ulicou po križovatku s ulicou Hurbanistov, premávka bude presmerovaná na priľahlé komunikácie. Hovorkyňa doplnila, že po náhradnej trase bude v tomto čase jazdiť aj mestská hromadná doprava, pričom trolejbusy nahradia autobusy.
 
Program:

21.30 - KERE & NYTOMAS & DJ SAIDORSEN
22.10 - CALL ME STEVE
22.40 - MICHAELLA SO SKUPINOU
23.20 - ŽOBRÁCI
00.20 - ZAŠO
00.45 - NOVOROČNÁ DISKOTÉKA

Prelom rokov o polnoci bude sprevádzaný tradične, veľkolepým ohňostrojom
 

Vyberte región